Verkossa

Kun tapahtuma päätetään järjestää verkkotilaisuutena, moni ajattelee järjestävänsä tapahtuman “kuin muutenkin”, sillä erolla, että nyt tapahtuma kuvataan ja välitetään yleisölle verkkoon – jossa yleisö on, normaalin auditorion sijaan. 

Mutta, kun tapahtuma tai tilaisuus järjestetään verkossa, on kyseessä viestinnällisesti täysin eri laji, kuin normaalisti. Yhteisessä tapahtumassa, samassa auditoriossa istuessa, yleisö elää yhteistä kokemusta. Kaikki koetaan osana kollektiivia, liikututaan yhdessä – nauretaan yhdessä ja nyökkäillen havahdutaan uuteen todellisuuteen yhtä aikaa. Ja seuraavalla tauolla käydään palauttava keskustelu siitä “mikä kolahti tosi lujaa”. 

Verkossa – sisältö koetaan aina yksin. Joku istuu työpaikalla omalla työpisteellään, mutta moni kotona etätyöpisteessään sohvan nurkassa, verryttelyhousut jalassa. Joku voi katsoa tallenteen päivän päätteeksi sängyssään, kuulokkeet korvillaan, muun perheen jo nukkuessa. Verkon kautta sisältö tulee siis lähelle – ihmisten kotiin, arkeen ja oikeiden asioiden äärelle. Ei toisen ihmisen kotiin voi mennä katederilta julistamaan ja seminaaria pitämään. Verkkotapahtumassa – ihmiseltä ihmiselle – viestintä on henkilökohtaista. Se puhutaan silmästä silmään katsoen, kunnioittaen kuulijansa tilannetta ja elämää. Kun video tulee katsojalleen kylään, sen on oltava hyvä, vaikuttava ja ennen kaikkea siihen käytetyn ajan arvoinen. 

Ohesta löydätte lyhyen valikoiman verkossa pidettyjä esityksiä, osa suoria lähetyksiä Pasilan studioltamme asiakkaan tilaisuuteen. Osa taas asiakkaan tilauksesta tuotettuja, kotimaisen komedian mittaisia tallenteita.

Yhteydenotto

Petri Rajaniemi
Ponder NOBS Oy
+358 44 525 1222

Yhteydenottosi on lähetetty

Kiitos.

Vastaamme mahdollisimman pian.