Linda Saukko-Rauta

Olen livekuvittaja, joten näen vuoden aikana seminaareissa, työpajoissa ja yritystilaisuuksissa kaikenlaisia ammatti- ja amatööripuhujia. Kymmenittäin, sadoittain KAIKENLAISIA puhujia.....

Olen livekuvittaja, joten näen vuoden aikana seminaareissa, työpajoissa ja yritystilaisuuksissa kaikenlaisia ammatti- ja amatööripuhujia. Kymmenittäin, sadoittain KAIKENLAISIA puhujia. Huoh. Mutta aina, kun näen Rajaniemen Petrin nimen esiintyjälistalla, ilahdun.

Petri ei ole hyvä puhuja ainoastaan siksi, että hänellä on hyvin jäsennellyt ja jouhevasti etenevät esitykset, joita on ilo kuvittaa, vaan siksi, että hän saa esimerkeillään ajattelemaan ja yhdistämään omat pienet huomiot siihen isoon tarinaan, jota maailma kirjoittaa.

Harvoin liikutun esityksiä työkseni seuratessa, mutta Petrin esityksen aikana niin on tapahtunut. Ja nauranut olen joka kerta. Oma työni on silloin kivaa, kun opin jotain uutta esityksiä kuunnellessani. Näin on käynyt Petrin esityksiä seuratessani. Vahva suositus!


Linda Saukko-Rauta
Yrittäjä, livekuvittaja
Redanredan Oy

Yhteydenotto

Petri Rajaniemi
Ponder NOBS Oy
+358 44 525 1222

Yhteydenottosi on lähetetty

Kiitos.

Vastaamme mahdollisimman pian.