Sari Pesonen, Myyntijohtaja, Orion Pharma

Minulla oli tulossa erittäin tärkeä kohderyhmän koulutustilaisuus ja halusin tukea heitä Orionin suunnalta pysymään omassa toiminnassaan hyvin tulevaisuudessa kiinni, mahdollistaa uusien ajatusten synnyn perinteisellä alalla ja pärjäämään alan muuttuessa rajusti jollakin poikkitieteellisellä luennolla.....

Minulla oli tulossa erittäin tärkeä kohderyhmän koulutustilaisuus ja halusin tukea heitä Orionin suunnalta pysymään omassa toiminnassaan hyvin tulevaisuudessa kiinni, mahdollistaa uusien ajatusten synnyn perinteisellä alalla ja pärjäämään alan muuttuessa rajusti jollakin poikkitieteellisellä luennolla. 

 

Kerroin tästä ajatuksestani kollegalleni ja hän vinkkasi minulle Petriä. Kollegani kehui Petrin luennon olleen parasta vuosiin. Ajatuksena kollegallani oli hieman luennon lomassa silmäillä myös sähköposteja kännykästä, mutta toisin kävi. Petrin luento tempasi mukaan heti ensimmäisiltä minuuteilta ja sähköpostien lukeminen jäi hamaan tulevaisuuteen. Kollegani vakuutti minulle, että en tule katumaan, jos Petrin otan tähän tärkeään tilaisuuteeni puhujaksi. 

 

Niinpä Petri tuli koulutustilaisuuteemme, piti luennon ja valloitti yleisönsä. Yksi tärkeä elementti luennon onnistumiselle oli se, että hyvissä ajoin ennen luentoa keskustelimme Petrin kanssa hyvinkin seikkaperäisesti tilaisuuden tarpeista ja tavoitteista erittäin avoimessa hengessä. Koulutuksen osana Petri piti 90min esityksen siitä miten toimiala positioituu muuttuvassa toimintaympäristössä ja minkälaisten tekijöiden huomioimista hän piti tärkeänä, jotta pärjätään muuttuvassa maailmassa.

 

Yleisön palaute oli erittäin positiivista ja illallisen keskustelunaihe oli Petrin luento. Luennon tavoite täyttyi, asiakkaat saivat pohdittavaa ja uusia ideoita syntyi jo siinä illallispöydässä. Tästä innostuneena varasin Petrin myös luennoimaan omalle tiimilleni. 

 

Sari Pesonen

myyntijohtaja

Orion Pharma

Yhteydenotto

Petri Rajaniemi
Ponder NOBS Oy
+358 44 525 1222

Yhteydenottosi on lähetetty

Kiitos.

Vastaamme mahdollisimman pian.