Antti Kuljukka Konserninjohtaja, Fennia-konserni

Kuulijoiden palaute oli poikkeuksellisen positiivista. Erityisesti tilaisuudessa, jossa vaikeuskerrointa lisäsi yt-prosessiin liittyvät keskustelut.....

Kuulijoiden palaute oli poikkeuksellisen positiivista. Erityisesti tilaisuudessa, jossa vaikeuskerrointa lisäsi yt-prosessiin liittyvät keskustelut. Petri on mielestäni taitava saamaan yleisön kiinnostumaan esityksestä jo heti ensi sekunneilta, joka onnistuu aika harvoilta. Esityksen rakenne on aina ollut hyvä, parasta on kuitenkin asian substanssi ja sitä tukeva kiinnostava esitysmateriaali. Meillä puhetta ja sen sisältöä toistetaan ja se on antanut poikkeuksellisen paljon ajateltavaa omaa liiketoimintaamme kehittäessämme seuraavaan vuoteen.”

Antti Kuljukka

Konserninjohtaja, Fennia-konserni

 

Yhteydenotto

Petri Rajaniemi
Ponder NOBS Oy
+358 44 525 1222

Yhteydenottosi on lähetetty

Kiitos.

Vastaamme mahdollisimman pian.